Το Φαρμακείο

Το Pallini Pharmacy ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 2017.


Γνωρίζοντας ότι πολύ συχνά στο χώρο του φαρμακείου θα χρειαστεί ειλικρινής ανθρώπινη επαφή και ενδιαφέρον, και αναγνωρίζοντας ότι δυστυχώς σπανίζουν οι επαγγελματίες υγείας που αναλαμβάνουν το φορτίο αυτό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα φαρμακείο όπου το ειλικρινές ενδιαφέρον για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση, βοήθεια και συμβουλή θα είναι το ελάχιστο σημείο αναφοράς σε κάθε επαφή μας με εσάς.

Capture3 (2)
DSC_1856
DSC_1851
DSC_1854

Για το λόγο αυτό σε εμάς θα βρείτε απαντήσεις σχετικά με φάρμακα, συμπληρώματα, και άλλα είδη που στηρίζονται σε δική μας μελέτη ερευνών και πηγών, και όχι σε ανέλεγκτες εκπαιδεύσεις από εταιρείες και προφορικούς ιατρικούς μύθους.


Ταυτόχρονα δεσμευόμαστε να τροποποιούμε και να αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας βάσει των δικών σας αναγκών, ώστε να ωφελούν και να διευκολύνουν εσάς.


Τέλος, καλλιεργώντας την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, φροντίζουμε να δέχεστε εσείς κάθε φορά την ίδια αποτελεσματική εξυπηρέτηση και συμβουλή.


Σας περιμένουμε να έρθετε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Η Ομάδα

Θα τον βρείτε πάντα με χαμόγελο, έτοιμο να σας βοηθήσει με σιγουριά και κατανόηση.
Πεποίθησή του είναι ότι η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση δεν είναι μόνο αναγκαία στο σημερινό φαρμακείο ως προσφορά προς τον πελάτη, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση στον ίδιο τον επαγγελματία, διασφαλίζοντας μακροχρόνια κίνητρα εμπιστοσύνης και από τις δύο πλευρές.

Όση δουλειά κι αν έχει, δεν θα πει ποτέ όχι σε μια καλή συζήτηση για μαθηματικά, στατιστική, ψυχολογία, εκπαίδευση, management, προγραμματισμό και cryptocurrencies!

Σπύρος Θανασούλας

Το ήμισυ της σύλληψης και δημιουργίας του Pallini Pharmacy!

Αρέσκεται να προσφέρει μοναδικό επαγγελματισμό και θαυμαστή ακρίβεια σε οτιδήποτε και αν ασχοληθεί μέσα στο φαρμακείο.
Τελειομανής από άποψη, θα σας αφήσει πάντα ικανοποιημένους με την επιλογή σας να μας επισκεφθείτε. Η υγεία σας βρίσκεται σε καλά χέρια!

Μη διστάσετε να την ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με τα καλλυντικά μας, είναι προσωπικές της επιλογές για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες!

Ματίνα Διαμάντη

Εξυπηρετεί με σεβασμό και ενέργεια και είναι έτοιμη και πρόθυμη να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε!

Τη χαρακτηρίζουν το πλατύ της χαμόγελο, η αγάπη της για τη δουλειά και η δίψα της για τις νέες εξελίξεις της επιστήμης.

Η ένταξή της στο Pallini Pharmacy ήταν ένα κύμα φρεσκάδας που φέρνει μαζί του πολλές νέες ιδέες στο χώρο του φαρμακείου!

Ιωάννα Θανασούλα

Ο πιο γλυκομίλητος και ευγενικός Φαρμακοποιός/Χημικός που έχετε γνωρίσει.

 

Ως Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης φροντίζει ώστε όλη η ομάδα μας να αντιμετωπίζει και να καλύπτει πλήρως όλες σας τις ανάγκες με την ύψιστη κατανόηση και σεβασμό, κάθε φορά.

 

Λάτρης της καλής μουσικής, και ειδικά Rock, Jazz και Funk-Soul, είναι υπεύθυνος για τις μουσικές επιλογές του φαρμακείου μας.

Γιάννης Καραμπίνης

Απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι έμφυτη στο χαρακτήρα του.

Στο φαρμακείο είναι ο στρατηγός της οργάνωσης, από τις τιμές στα προϊόντα και τη διαχείριση του στοκ μέχρι τις δικές σας παραγγελίες. Όταν δημιουργείται μια ιδέα για βελτίωση των υπηρεσιών μας, ο Κρίστιαν την υλοποιεί άμεσα.

Η προθυμία του και η καλοσύνη του θα σας αφήσουν πάντα με χαμόγελο!

Κρίστιαν Ζαρμακούπης

Ο Βασίλης γνωρίστηκε με το Σπύρο και τη Ματίνα ως πελάτης του φαρμακείου, και ο χαρακτήρας και το μυαλό του τους κέρδισε εξαρχής.

Όταν κάποια στιγμή αργότερα χρειαστήκαμε νέο μέλος στην ομάδα μας, η επιλογή ήταν εύκολη.
Προερχόμενος από τον χώρο των πωλήσεων και με σπουδές στα οικονομικά είναι
πάντοτε πρόθυμος να ακούσει και να εξυπηρετήσει στοχεύοντας πάντα στην βέλτιστη λύση των αναγκών σας.

Χαρακτηρίζεται από τη δίψα του για τις γνώσεις υγείας, και φιλοδοξία του είναι σε κάθε επαφή μαζί σας να ξεπερνάει τις προσδοκίες σας!

Βασίλης Κυρίκος

210 6034600

Λ. Μαραθώνος 83

Παλλήνη 15351

© 2018 by Spyros Thanasoulas

DSC_1851