Το Φαρμακείο

Το Pallini Pharmacy ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 2017.


Γνωρίζοντας ότι πολύ συχνά στο χώρο του φαρμακείου θα χρειαστεί ειλικρινής ανθρώπινη επαφή και ενδιαφέρον, και αναγνωρίζοντας ότι δυστυχώς σπανίζουν οι επαγγελματίες υγείας που αναλαμβάνουν το φορτίο αυτό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα φαρμακείο όπου το ειλικρινές ενδιαφέρον για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση, βοήθεια και συμβουλή θα είναι το ελάχιστο σημείο αναφοράς σε κάθε επαφή μας με εσάς.

Capture3 (2)
DSC_1856
DSC_1851
DSC_1854

Για το λόγο αυτό σε εμάς θα βρείτε απαντήσεις σχετικά με φάρμακα, συμπληρώματα, και άλλα είδη που στηρίζονται σε δική μας μελέτη ερευνών και πηγών, και όχι σε ανέλεγκτες εκπαιδεύσεις από εταιρείες και προφορικούς ιατρικούς μύθους.


Ταυτόχρονα δεσμευόμαστε να τροποποιούμε και να αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας βάσει των δικών σας αναγκών, ώστε να ωφελούν και να διευκολύνουν εσάς.


Τέλος, καλλιεργώντας την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, φροντίζουμε να δέχεστε εσείς κάθε φορά την ίδια αποτελεσματική εξυπηρέτηση και συμβουλή.


Σας περιμένουμε να έρθετε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Η Ομάδα

Σπύρος Θανασούλας

Θα τον βρείτε πάντα με χαμόγελο, έτοιμο να σας βοηθήσει με σιγουριά και κατανόηση.


Πεποίθησή του είναι ότι η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση δεν είναι μόνο αναγκαία στο σημερινό φαρμακείο ως προσφορά προς τον πελάτη, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση στον ίδιο τον επαγγελματία, διασφαλίζοντας μακροχρόνια κίνητρα εμπιστοσύνης και από τις δύο πλευρές.

Όση δουλειά κι αν έχει, δεν θα πει ποτέ όχι σε μια καλή συζήτηση για μαθηματικά, στατιστική, ψυχολογία, εκπαίδευση, management, προγραμματισμό και cryptocurrencies!

Ματίνα Διαμάντη

Το ήμισυ της σύλληψης και δημιουργίας του Pallini Pharmacy!

Αρέσκεται να προσφέρει μοναδικό επαγγελματισμό και θαυμαστή ακρίβεια σε οτιδήποτε και αν ασχοληθεί μέσα στο φαρμακείο.
Τελειομανής από άποψη, θα σας αφήσει πάντα ικανοποιημένους με την επιλογή σας να μας επισκεφθείτε. Η υγεία σας βρίσκεται σε καλά χέρια!

Μη διστάσετε να την ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με τα καλλυντικά μας, είναι προσωπικές της επιλογές για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες!

Ιωάννα Θανασούλα

Εξυπηρετεί με σεβασμό και ενέργεια και είναι έτοιμη και πρόθυμη να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε!

Τη χαρακτηρίζουν το πλατύ της χαμόγελο, η αγάπη της για τη δουλειά και η δίψα της για τις νέες εξελίξεις της επιστήμης.

Η ένταξή της στο Pallini Pharmacy ήταν ένα κύμα φρεσκάδας που φέρνει μαζί του πολλές νέες ιδέες στο χώρο του φαρμακείου!

Γιάννης Καραμπίνης

Ο πιο γλυκομίλητος και ευγενικός Φαρμακοποιός/Χημικός που έχετε γνωρίσει.

 

Ως Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης φροντίζει ώστε όλη η ομάδα μας να αντιμετωπίζει και να καλύπτει πλήρως όλες σας τις ανάγκες με την ύψιστη κατανόηση και σεβασμό, κάθε φορά.

 

Λάτρης της καλής μουσικής, και ειδικά Rock, Jazz και Funk-Soul, είναι υπεύθυνος για τις μουσικές επιλογές του φαρμακείου μας.

Παναγιώτα Μουλά

Πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να καλύψει την κάθε σας ανάγκη.

Στόχος της είναι να παρέχει τις πιο εξατομικευμένες προτάσεις και συμβουλές για τον καθένα σας ξεχωριστά.

Πιστεύει ότι οι άνθρωποι πάντα θυμούνται το πώς τους έκανε κάποιος να νιώσουν, για αυτό και επιδιώκει η κάθε σας επαφή μαζι της να σας αφήνει μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις!

Κρίστη Κόρπα

Την χαρακτηρίζουν η ευγένεια και ο επαγγελματισμός σε κάθε της επαφή μαζί σας.

 

Με σπουδές και μακροχρόνια εργασιακή εμπειρία στο κομμάτι της αισθητικής είναι η ιδανική για να σας βοηθήσει να κάνετε τις καταλληλότερες επιλογές καλλυντικών για τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας.

 

Οι προτάσεις της θα σας αφήσουν πάντα ικανοποιημένους!

Ελένη Τρικούππη

Υπεύθυνη Αποθήκης του Pallini Pharmacy.

 

Παράδειγμα συνέπειας και οργάνωσης, κάνει τη δική σας καθημερινή εξυπηρέτηση καλύτερη και πιο γρήγορη φροντίζοντας τόσο όλα τα θέματα της αποθήκης όσο και τη διασφάλιση ποιότητας.

 

Χάρη στην Ελένη επίσης θα βρείτε πάντα τακτοποιημένα τα προϊόντα που ψάχνετε στα ράφια μας!

210 6034600

Λ. Μαραθώνος 83

Παλλήνη 15351

© 2018 by Spyros Thanasoulas

Capture3 (2)